Aanleveren

Aanleveren van documenten en opdrachten kan op de volgende manieren:

Documenten bij voorkeur in Adobe pdf-formaat, anders in overleg. Neem na het versturen telefonisch contact (0512 33 22 76) met ons op om er zeker van te zijn dat uw bestand(en) goed zijn aangekomen.


Opmaak

Maak je bestand op met een afloop van 3 mm. Laat je achtergrond doorlopen over de afloop, hier geldt namelijk een minimale speling tijdens het snijden. Dit voorkomt witranden na het snijden en zorgt ervoor dat de achtergrond mooi doorloopt aan alle zijden.

 

Zorg ervoor dat de tekst (en belangrijke afbeeldingen) minimaal 3 mm van de uiteindelijke rand afstaat, ook hier geldt namelijk een minimale speling tijdens het snijden. Dit voorkomt dat er na het snijden delen van de tekst missen. 


Vormgeving

Kleine aanpassingen in uw brochure of advertentie kunnen wij voor u verzorgen.

Heeft u een vraag? Bel 0512 33 22 76


Afwerking

Scherp geprijsd én met topresultaten uw brochure, werkstuk, rapport of kalender laten printen of inbinden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Inbinden is dé finishing touch die zorgt voor een professionele uitstraling én optimale bescherming van je werk.

 

Wij maken gebruik van de volgende methodes:

  • Vouwen & nieten
  • Snijden
  • Wire-O inbinden
  • Ponsen
  • Lamineren
  • Lijmen

Formaten

Voor meer informatie over papier- en envelopformaten neem vrijblijvend contact met ons op. 


Algemene voorwaarden

Let op!: Aangezien drukwerk een maatproduct is, is het herroepingsrecht niet van toepassing op de verkoop aan zowel bedrijven als consumenten. Dit is ook van toepassing op cadeaubonnen.

Download
Algemene voorwaarden
De Pastorie_Algemene Voorwaarden_V1.0_20
Adobe Acrobat document 663.2 KB

Link snel naar: - Copy shop - Familie drukwerk - Prijslijst - Portfolio -